Adatkezelési információk

Technikai információk

Amikor meglátogatja oldalunkat, akkor automatikusan információt kapunk az Ön által használt eszközről: így a látogatás időpontját, látogatott oldal elérését, eszközön használt böngésző, néhány esetben a mobiltelefon típusát, illetve az Ön IP címét. Tájékoztatjuk, hogy az oldal fejlesztése és védelme (biztonság, hibakeresés, csalás megelőzése) céljából, legfeljebb 90 napig a látogatásáról az alábbi adatokat tároljuk:
- Látogatás időpontja
- Látogatott oldal címe
- Böngésző típusa. Egyes mobiltelefonok esetében ezzel az információval együtt megkaphatjuk az operációs rendszer, a szolgáltató és / vagy a telefon típusát is.
A tárolt technikai információk önmagukban nem alkalmasak személy azonosítására. Bővebb információt az adatkezelési szabályzatunkban talál.

Kereskedelmi tevékenység, reklámok

Az oldalon reklámot nem jelentetünk meg, az adatokat kereskedelmi célból nem adjuk tovább.

Felhasználó eszközés tárolt információk (sütik)

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon nem használunk sütiket, az Ön eszközén nem tárolunk a látogatásával kapcsolatos adatot.
Zichy Színműhely
Létmesék kicsit és nagyon fölnőtteknek - Pilinszky-mesék


Rövid előzetes: A mesehallgatás nemcsak a gyermekek kiváltsága. Pilinszky János mesevilága az ifjak és felnőttek lelkét is megigézi. Sorai a bennünk élő gyermeket szólítják. Ringatják, TANìTJÁK, megdöbbentik, feloldozzák és "átkódolják".
És mi tátott szájjal hallgatjuk a varázsszavakat a királylányról, sárkányról, szegénylegényről, és csak társaink veszik észre bennünk a mesehallgatástól megújult önmagunkat.

2020.DEC
05
Ajánljuk:
Bábszínház: Holle anyó
A klasszikus mese különleges bábtechnikával előadva.
Zichy Színműhely következő bejegyzése:
Zichy Színműhely: Gordiusz (karanténkomédia)